Jag cuttade upp mitt finger igår kväll

(varning för känsliga läsare bör tilläggas!)
När jag duschade och skulle raka benen. Och när jag står där så lossnar helt plötsligt den där grejen som är längst ut, själva rakbladsdelen asså, och jag försöker såklart sätta tillbaka den, men den är ju blöt och tvålig så mina fingrar slinter(!) och rakbladen slicear mitt finger! Typ, eller asså för att vara detaljerad: de två rakbladen skär in i huden på sidan av fingertoppen, och istället för att det bara blir ett litet ofarligt snitt så skär dom ut en remsa med hud, så att det blir ett öppet sår. Det är typ andra gången det händer, fast förra gången var det på vristen, på fotknölen (aj???) och så sved det som fan för såret var typ 100 ggr större och all tvål rann ner i det >.< Men iaf, jag regerar snabbt den här gången, springer och plåstrar om mitt stackars finger, fast det blödde igenom ändå, mehehe. Det gjorde inte ont då, det var bara som ett hål som läckte, det kändes liksom inte. Men nu efteråt så svider det bajsmycket varje gång jag kommer åt fingret (ehmn, när jag skriver det här tex). Så jag är praktiskt taget handikappad!

Dessutom är mitt ena ben rakat och det andra halvrakat, lol. så nu vet ni det iaf :)


tjing tjong flaggstång

Hallelujah!


Äckligt?



Ser ut som människor eller varelser som krälar :S scary

Världens sämsta vinterskor

Jag har råkat köpa ett par riktigt dåliga skor, eller stövlar, eller fejk-uggs. Call it what you want. Först när det bara var kallt och torrt ute så var dom supermysiga. Varma, mjuka, riktiga mysardojjor. Sen kom snön. MASSA snö. Överallt. Säkert den enda snön i år här i sthlm också. Men iaf, DÅ insåg jag att det inte går att gå med stövlarna, alls. Dom visade sig vara ungefär lika hala som 20 inoljade sälar i en vattenrutchkana. Inte mycket bättre blir det när dom dessutom tar in vatten, OCH JA JAG HAR FUCKING IMPREGNERAT DOM MEN DET FUNKAR JU INTE!

På vägen till bussen imorse (eller morgon var det ju inte för vi började ju 12... men ändå) halkade jag säkert trettiotusen gånger. Jag gick helt normalt och så WOPS! satt jag med röven i en snöhög. Reser mig upp och sopar av jeansen, ser mig omkring "såg någon mig? :$ nä juste man bor ju på landet, ingen är här moahaha" och går vidare. Tre steg senare så WOPS! sitter jag med röven i en annan snöhög. Och så pågick det ungefär en kilometer, dvs halvvägs till bussen. När jag var påväg att ge upp min färd mot skolan så kom det en snäll mc-knutte och hämtade upp mig med sin Peugeot (lite oväntat...). Rakad, tjock, med lite skägg, och en svart keps med flames och skinnjacka + svarta jeans och kedja. Han har btw ett "Harley Davidson"-klistermärke på sin brevlåda, och en glad reflexsmiley... Lite kluvet kan man tycka, men rätt ballt. Han räddade mig i alla fall när jag typ gled till bussen (bokstavligt alltså, jag GLED -.-).

Så frågan är vad man ska göra med dessa stövlar. Nicole tyckte att jag skulle trycka in häftstift så att jag får fäste när jag går, inte en så dum idé faktiskt...


tjipp o hej!

Ville bara berätta...

...att jag lever!

Inläggen har varit få men här kommer ett skämt ni kan skratta åt som jag hörde idag på morgonsoffan. Det lät någonting i den här stilen:

"Norge säger nej till att köpa Saab JAS 39 Gripen. Men AlQuida har beställt ett par eftersom dom ändå inte behöver några plan som kan landa." Och så visar dom en filmsnutt när planet som störtade vid långholmen krashar.



Mycket roande!

Min önskelista:

Japp, snart är det jul, och jag vill självklart ha en massa fina paket, här är en liten guide för er som inte vet vad ni ska köpa till mig, enjoy!

  • Heliumtub - hallå erkänn att det hade varit så ballt att prata som en smurf, om jag får en heliumtub så tänker jag ha heliumparty, och alla är bjudna!
  • Hundvalp - varför inte liksom? dom är söta och mjuka och mysiga och jag vill ha lite sällskap här

  • Jultomten - så att han kan ge mig julklappar varje dag i ett år

  • Nudlar - ett helt lastbilsflak skulle nog räcka

  • Mobiltäckning - jag råkar ju bo i ett hål där det finns absolut noll täckning, går man ut från tomten och hämtar posten så är det full täckning, men såfort man börjar gå mot mitt hus så står det "endast SOS-samtal" och när man kommit in: "ingen täckning". Lame

Sådär ja, det var lite kort och gott vad som skulle förgylla mitt liv just nu! ;)

Barry White Dance



Ska vi lära oss den här dansen, Elli?
Kätshiiing

Någon här som kollar på Scrubs?



Scrubs - My Musical
En av Brilles favoritserier

Aktiva läsare sökes

Wannabepundare.blogg.se söker aktiva läsare och har därför skapat ett forum för er. Ta gärna en titt i det och skriv något. Har ni några syndpunkter eller idéer på forumet så skriv det så ska vi försöka förbättra det. Sen har vi också lagt upp bloggen på bloggkoll.se för att ni ska kunna  hålla er uppdaterade.

Det var allt från mig. Kätshiiing!


Att sprida lycka bland läsarna

Jag var på golfläger i något av alla dessa köping. Men i alla fall så i slutet av lägret så delades olika priser ut. Ett av priserna var veckans glädespridare. Glädjespridare? Alla började garva. Alla tänkte samma sak. En snopp måste det ju vara! Och va händer? EN kille får priset. Haha! Ett minne för livet.


Kätshiiing!


Lärarnas möte om våran blogg

Det har kommit till min kännedom att lärare på vår skola har läst bloggen (efter att jag och Brille "promotade" den lite på Design Day), och tydligen var det inte populärt att den hette just "Wannabepundare". Kan förstå att de känner sig upprörda när de får för sig att deras favoritelever vill bli knarkare. Men tagga ner, det hela började med ett skämt som gick ungefär såhär: "Höhöh du, ska vi inte ta och bli pundare?" "Höhöhö ja vi blir pundare nu, det är den enda utvägen". Solklart oseriöst. Jag och Brille har inga avsikter att någonsin bli pundare eller knarkare eller you name it. Vi ska bli kända, och man blir inte känd genom att vara snälla rövslickare. Ni får helt enkelt göra som oss och ta saker och ting med en nypa salt, livet blir mycket roligare då.

Lärarna på skolan var så upprörda att dom hade ett möte och pratade om våran blogg. Jag fick veta allt detta för någon timme sedan på mitt utvecklingssamtal, lärarna har alltså inte brytt sig om att säga något till mig innan. Tydligen så var bloggen "full med rasistskämt", någon som tycker att det stämmer? Nej precis, de syftade på en video där en svart kille stoppade in en colaburk i munnen, den videon har tagits bort för länge sen. Jag fick inget veta förens alldeles nyss av min mentor, ingen har sagt något innan, de hade bara gått runt och trott att jag är rasist, vilket verkligen är en helt sned uppfattning. Varken jag eller Brille är rasister, vi är bara två tonåringar som gillar att driva med alla möjliga sorters människor, och oftast pratar innan vi tänker (Djungelordspråk: Att tänka innan man pratar är som att torka sig innan man har skitit).

Eftersom att vi respekterar all människor så förstår jag inte varför det skulle vara så farligt att skämta om just vissa saker. Ingen verkade upprörd över när jag drev med svennar och finnar. Är inte alla lika mycket värda? Varför får man isåfall bara skämta om vissa saker? När en komiker säger liknande saker är det ingen som protesterar. I vårat samhälle idag har det tyvärr blivit så att det är mer okej att skämta om vanliga vita svenssons, och jag har inget problem med det, men vissa vanliga vita svenssons har problem med när man skämtar om andra. Jag förstår inte skillnaden. Jag förstår att vissa ämnen är mer känsliga än andra, och jag respekterar det också. Men vi är alla människor, vi tycker om att driva med varandra, svarta som vita, röda som gröna, gula som fula.

Enligt min mentor är våran blogg "väldigt grov" och detta upprör tydligen vissa lärare på skolan och andra människor i allmänhet. Jag och Brille ber delvis om ursäkt, och delvis säger vi; screw you, vi gör som vi vill, och om du inte gillar det vi skriver så finns det ett litet kryss i det högra hörnet som kan komma till väldigt bra användning för dig just nu!

Så tänk igen; ni får höra/läsa något om/av mig som ni missuppfattar, och ni dömer mig till någon som tar droger, är fördomsfull och främlingsfientlig. Jag knarkar inte(!), och jag är inte fördomsfull och inte främlingsfientlig. MEN ni får för er något om mig och dömer mig som rasist, vem är då fördomsfull? Ni har inte ens pratat med mig och frågat hur det verkligen är. Utan ni trodde att jag var rasist och då började ni uppträda kyligt mot mig och prata bakom min rygg. Ska ni ge mig sämre betyg också? Vem är det som är främlingsfientlig då? Tänk på det kära lärare.

Är du ändå inte nöjd så kan du skicka ett klagobrev till [email protected], lämna en liten kommentar eller diskutera i vårat forum istället för att gå runt och annordna möten utan varken mig eller Brille där ni pratar om hur farlig våran blogg är. För det är den inte.


Gamla människor

Elins farmor är 70 bast och har msn(!), medans min farmor är 90 och tror att internet är ett tv-program. Gamla tanter i alla ära, men är dom inte lite jobbiga? Min farmor är det. Åtminstone när hon inte "förstår sig på nånting" som hon ALLTID svarar när hon tillslut hör vad jag säger. Dessutom kallar hon mig alltid för Karin eller Stina eller Britta, eller nåt annat från Barnen i Bullerbyn. HALLÅ JAG HETER ELLINOR, SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT KUNNA NAMNET PÅ SITT BARNBARN?? Jag blir galen, jag vill bara kasta mig ut från hennes köksfönster och skrika "JAG ORKAR INTE MEEEEER" Eller kanske brutalt skära upp strupen mitt framför ögonen på henne och sprattla till döds på golvet, om hon skulle se... Så jobbig är hon.
Men jag älskar henne ändå, av någon mysitisk och outgrundlig anledning så gör jag det... Kanske för att vi är släkt? Vi är av samma kött och blod, älskar jag mig själv måste jag ju självklart älska henne ;)

Årets julskämt

- Varför har inte jultomten några barn?
- Vet inte
- Han kommer bara en gång per år och det är i skorstenen.

Taget av Emma. Tack!

Zzz...latan

Bild från aftonbladet.se. Inte för att jag bryr mig ett skit om hans frilla, eller om honom... Men kolla på den! Han ser konstigt ovårdat snoffsig ut, han ser ut som en svag kontorskille som heter Jean eller nåt, och inte Jean på ett snyggt sätt utan ett fjantigt sätt. Jag vet inte ens om man kan heta Jean heller...

zlatan
Okej                                                                                                      Inte okej

Tunnis!

Vissa pallar verkligen inte trycket. Aftonbladet skriver om en grabb på 15 år som föll ihop efter en dags spelande av World of Warcraft. Men hur många gånger har jag inte spelet över ett dygn och druckit tusentals energidrycker och varken jag eller mina kompisar och tagit skada av det. Tunnis!

Tycker synd om alla barn som har föräldrar som läser detta och inte kan så mycket om dataspel. Dom kommer ju aldrig mer få spela World of Warcraft. "Du dör om du spelar", "Nej, du får inte gibba" och "Ingen mer dator för dig, grabben".

Jag säger bara... Stay sharp and alert!


Aftonbladets artikel


NATT

Kom hem från Norrland igår kväll (klockan är ju kvart över fyra på morgonen nu), och jag ser att besökarna har försvunnit. Hallå svik oss inte, vi vet att ni älskar oss innerst inne! Rekordet ligger strax under 80 unika besökare, men inatt är det 2(!) stycken. Iofs är det mitt i natten, eller tidigt på morgonen nu. Men ändå.

Jag är väldigt hungrig märkte jag nu, åt min middag halv tolv på kvällen/natten, dvs tre karelska rispiroger (MUMS SOM FAN!) Och sen har jag bara suttit och proppat i mig halstabletter och dextrosol, för att hålla mig vaken... Fråga mig inte varför, jag och min vän/broder Tonie tyckte att vi skulle stanna uppe till fem och bara.. eh.. vara vakna... Men i alla fall jag orkar verkligen inte förflytta mig ända bort till köket. Det är, låt mig se... fem rum bort. HEEELL NOO att jag orkar gå dit! Så jag är fast i mitt rum med lite frukter som Danne smugglade ner i min väska innan jag åkte till tåget. En alldeles för brun banan, en mandarin full med gråa prickar(:S) och ja, päronet blev mosad i min väska så det fick jag äta upp... Fan va otacksam jag är egentligen, förlåt, tack <3 ;)

Nu ska jag äta den prickiga mandarinen och vara nöjd!



sov gott vakna torrt

Poliskontroller....


Aj?



inte så illa ändå...

Färgar du också håret med piss?

Jag kände ett behov av att färga håret, ni kanske också gör det ibland, jag känner det behovet väldigt ofta. Dock är det ingen som märker att jag färgar håret, eftersom att mitt hår tenderar att ALLTID bli en blandning av rödbrunblont, vilken färg jag än använder.

I vilket fall som helst så stod jag i badrummet och blandade glatt ihop "färgmedel utan ammoniak" med "färgcreme". Jag kände stark igen ordet "Ammoniak", funderade lite och kom på att; jovisst, det finns ju i piss!

Min otroligt smarta hjärna kom på att eftersom att hårfärg innehåller ammoniak(?) och "färgmedel UTAN ammoniak" skulle blandas med "färgcremen". Så måste alltså tuben med "färgcreme", som btw luktade bajs, innehålla just ammoniak (AKA piss). DET betyder alltså lite kort att jag blandade färgmedlet med nån form av kiss, för att sedan smeta ut det i mitt hår.


Att färga håret den kvällen kändes allt mindre lockande. men jag gjorde det ändå.
natti natti♥

Nattbloggning

Då var det dags att nattblogga, Jag har suttit hela dagen och pluggat engelska. Just nu är min hjärna i full gång efter allt pluggande. Massa engelska ord som flyger runt och vägrar landa. Vill ju sova! Men det vill tydligen inte min hjärna. Kanske om jag slår på den... Nej, verkar inte hjälpa. Får väll hitta på något annat!

Det har snart gått en vecka på mitt nya liv som pluggis. Först var jag bara Brille sen blev jag bloggare och nu är jag pluggis. Vart ska det här sluta? Vad sägs om att bli kung? Nej, jag har inga höga mål.



God natt gott folk!

En misslyckad julafton

Jag tänkte fira lite jul i förskott, det var nämligen dags för mig att öppna lucka 24 i chokladkalendern. Förväntansfull som ett litet barn letade jag upp luckan där chokladen väntade på mig. Det var ett tufft uppdrag, men tillslut hittade jag luckan, och såg till min besvikelse att det INTE var en dubbellucka, utan en vanlig lucka. Hallå det är ALLTID en dubbellucka på 24:an tänker ni säkert då! Men inte i det här fallet, i år var det lite fattigt misann. När jag väl öppnat luckan får jag ännu en chock. Det går inte att få ut chokladbiten, för den har nämligen smällt fast!

Jaha då var det julen förstörd, och nu måste jag vänta över en hel månad till nästa julafton! Fy farao.

Världens äldsta rappare gör entré

Kollade aftonbladets artiklar idag för att hitta något kul att skriva om. Och idag kan säga att jag hittade något! Vem vill inte läsa om Greta, 93 år, Göteborgare som rappar.

Jag loggar in på youtube och kollar klippet där Greta gör entré på scen som rappare. Jag måste säga att det ser lite stelt ut och jag vet inte om man ka kalla det rapp. Fast jag är ingen som lyssnar på rapp direkt så jag ska inte uttala mig om den saken. Det hon gör är i alla fall underhållande. Hon är bättre än många andra rappare om det här nu är rapp. Det är värt en titt...

Här kommer världens äldsta rappare!



Läs aftonbladet artikel här.


Kätshiiing!

Markoolio - en riktig patriot!

Jaha, nu tänkte jag bräcka Brille och skryta om mitt eget möte med Markoolio. Den dagen då han gick med i min ärofyllda Finneklubb.

Som ni säkert redan vet (ni som har pluggat på om mig) så är jag 50 % finsk, och dessutom finsk medborgare. Jag känner alltså stort medlidande för Markoolio. Jag vet hur svårt det är att bo i ett land där ingen tål att sitta i ett svalt rum på 95 grader (det är faktiskt svalt om du precis har svalkat av dig i en mysig isvak, inget snack om saken), i ett land där ingen tål riktig sprit och i ett land där majoriteten av alla innevånare tycker det är fult att svära. För detta är ju våran kultur! Och det är vi stolta över också, perkele vad stolta vi är. Så till alla oss stolta finländare har jag, Ellinor GG, grundat "Finneklubben". Och jag har även personligen bjudit in Markoolio.

Det var en eftermiddag för kanske fem år sedan på Ica Kvantum, Värmdö Köpcentrum. Jag och min trogne vän Lena hade köat länge för att få Markoolios nya skiva signerad. Inte för att vi hade köpt nån skiva, nej vi ville mest bara träffa en kändis för sakens skull. Ni vet, palla lägga ut pengar. Mitt i kön bland förväntansfylla barn slog tanken mig "Han är också en stolt finne, vi måste enas!" När det var min tur att få hans autograf frågade jag om han ville vara med i Finneklubben, han tackade såklart Ja utan tvekan. Sen snackade vi lite finska (han pratade, jag nickade) och sen gick jag ut från Ica Kvantum och var Ellinor 12 år, häftigast i världen.


Markoolio - Drömmen Om Finland


Heipa!

Tjejtidningar

Finns det något intressantare än tjejtidningar? Där står det ju exakt vad tjejer vill ha. Varför gör man inte så att killar läser tjejtidningar och tvärtom? Eller det kanske skulle bli tråkigt för tjejerna att läsa våra tekniktidningar om Playstation 3 eller tidningar med halvnakna tjejer. Men några skulle nog i alla fall uppskatta det tror jag.

Tjejtidningar är som en bibel för mig. Allt som står där är sant precis som i skvaller tidningar. Många tror att det bara är skvaller men använd ögonen! De har ju bildbevis till och med!


Markoolio - en riktig vän!

Nu ska jag berätta om en liten life experience. Jag kommer inte ihåg vart jag var eller hur gammal jag var men jag skulle köpa glass. Jag står och kollar på glassar och då dyker Markoolio upp från ingenstans. Jag var fullt upptagen med att titta på glassarna och då är ju inte Markoolio så intressant. Men han lyckas till slut ändå ta mig ur GB-världen och vad händer?

Han bjuder mig på en glass! Vilken kompis!



Det var historien om när jag träffade Markoolio och fick en glass. Men han hjälper inte bara mig med mitt glassberoende utan aftonbladet skriver i en artikel om hur han stöttar andra också. En stor kram till Markoolio!





Kätshiiing!

Saker jag hatar #1

Ni som går på DG vet hur painful det är att släpa runt på en dator till och från skolan. Speciellt ni som inte orkar köpa en såndär fancy laptopväska, och istället gör som jag och kör på den otroligt fula/klumpiga/FYRKANTIGA ryggan som man fick av skolan samtidigt som datorn. I vilket fall som helst är den jävligt opraktisk att ha när man åker buss. Dels för att man tacklar ner alla när man går genom gången, och dels för att den har så konstig form att man inte kan ha den i knät, det går helt enkelt inte att ha den i knät på et normalt sätt. Och då måste man klämma ner den bredvid benen. Och det är asjobbigt.
Därför brukar jag alltid ställa den (ja den måste ställas för den är så jävla dum och fucking fyrkantig) på sätet bredvid mig. Men då tycker andra bussåkare att jag är dryg som fan som tar upp två platser med bara en väska, och så grymtar dom åt mig att jag ska flytta på den FASTÄN DET FINNS MINST TIO ANDRA LEDIGA PLATSER!
Så suckar man djupt, lyfter mödosamt på väskan och trycker våldsamt ner den på golvet. Och visar extra tydligt hur förjävligt jobbigt det är. Speciellt eftersom att klockan är åtta och jag har jobbat efter skolan och är otroligt trött just idag. Ingen liten bussparasit ska tvinga mig att flytta på min väska utan att jag tänker dryga tillbaka. Okej om det hade varit den sista plasten på bussen, då hade jag flyttat på väskan självmant, och kanske till och med bjudit på ett litet "du kan sitta här"-leende. Men när folk prångt ska sitta bredvid just mig fastän jag han blockat platsen med en, ja, astung väska, då blir jag sur.

Sen finns det en till sak som jag hatar med att åka buss, och det är när folk somnar på en. Gång å gång. Det börjar med att dom alltid sitter jobbigt nära, som att dom inte märker på att dom sitter och myser på bussen med en total främling. Man flyttar lite längre mot fönstret, personen börjar luta allt mer mot din arm. Yes... Den har somnat. Man puffar lite diskret på personen med den klämda armen för att väcka, förgäves, för här kommer världens största rondell = personen ligger praktiskt taget och slumrar mot din axel. En till rondell, jag kan känna hans äckliga parfym, som om inte röklukten räckte. Men min arm är fastklämd och kan inte trycka emot. Ännu en rondell, herregud varför bygger man tre rondeller på rad!? Jag kan knappt andas nu! Jag drabbas av en innerlig önskan att människan ska kliva av någon gång, men nej, han sover på min arm ända till ändhållplatsen. Jag inser då att vi två är helt ensamma på bussen, jag sitter upptryckt i ett hörn och han sussar sött mot min arm. Då är jag tvungen att råka hosta lite i hans öra för att väcka honom och kunna gå av. FREE AT LAST!

Det är såklart extra underbart de dagar då båda dessa saker händer under en och samma resa, ja som idag tillexempel.

Vad får ditt skolkök för betyg?

Aftonbladet skriver att man nu kan man betygsätta skolmaten på livsmedelsverkets hemsida. Undra hur det kommer gå? Finns det någon skola som har bra mat som har eget kök? Jag vet inte så många elever som tycker att skolmaten är bra i sin skola. Men någonstans där ute så kanske det finns kök som kommer få MVG av sina elever. Jag tror att de flesta köken kommer få IG. Haha! Optimisten har talat.

Men om jag ska sluta vara så himla negativ så vill jag säga att jag tycker vår skola har en av de bästa lösningarna. Det är dyrt men fint. Vi får pengar av skolan och sen får vi lägga till lite pengar varje dag för att äta på restauranger i området kring skolan. Fast det går åt mer pengar än vad man tror och det kräver att skolan ligger i ett område med flera restauranger. Vi har lite för få i vårt område. Men det duger!

Aftonbladets atrikel om skolmat - Läs artikeln och gå sedan in på verkets hemsida.




Kätshiiing!


Hur VI vill slakta Ernst

På aftonbladet.se står det om hur Ernst Billgren vill ta kål på Ernst Kirchsteiger. Personligen trodde jag att Brille ville döda Kirchsteiger genom att krossa honom under en sten ett antal gånger, vi vet ju att han kan göra det. Men jag hade fel, Brille yttrade sig precis om saken och berättar att han hade velat såga av ernst fötter (ni vet han går ju alltid barfota), och sedan trycka in dessa barfotafötter i Ernst egen mun till han kvävs till döds av tåbiran.

Själv skulle jag vilja göra något blodigare, men bara lite. Som att lobotomera honom, så att han bli ÄNNU lugnare, och sedan hälla julmust i det urkarvade knariumet, och vänta på att hans hjärna fräts bort!

För mindre grova mordidéer, läs artikeln. :)

ernie
Ernst Kirchsteiger i sitt esse


puss på er suckers!

Bloggens egna telefonnummer

Nu har bloggen fått sitt egna telefonnummer.
Ring 070-511 49 66 och säg vad du tycker om bloggen.

Kätshiiing!

Bögtröjan - uppföljaren

Ni har väl inte glömt Brilles bögtröja? Här är resultatet på röstningen:
resultatet

Enligt mina undersökningar tycker majoriteten (36%) att tröjan är überbögig. Medans18% svarade att den var manlig. Vad tycker du? Få din röst hörd och rösta här !
Min tröja

Tillbaks till studion!

Inläggen Rubriker

Jag gjorde en ganska tråkig undersökning då jag kollade vilken bokstav inläggen rubriker började på eftersom jag fick känslan av att alla började på S. Det visade sig att 13 % av inläggens rubriker började på S, 11% på E, 9% på B, 9% på F och resten på andra bokstäver.

Nu vet ni hur det ligger till. Hoppas att intresseklubben antecknar.

Kätshiiing!

Bertil Falukorv


Back in action

Nu känns det som jag är på spåret igen. Jag har fått en tegelsten som går att ringa på och nu ska jag börja blogga igen.

Livet utan mobil var fan komplicerat. Man var tvungen att planera dagen innan och det är verkligen inte min stil. Jag är mer en sådan person som ringer en kompis och säger Va göru? Ska vi hitta på något? Livet utan mobil är verkligen ingenting jag rekommenderar om man inte vill vara för sig själv ett tag.

Kätshiiing!

FöräldrarFritt

Yes, en viss Elli har minsann FF hela helgen, tills tisdag natt faktiskt! Så vad säger du Brille ska vi ta lite pengar från festfonden och dra igång nåt? (ja ni får bidra om ni vill, annars är det bara bambi försörjer oss med festpengar ;P) Hahah! Alla som vill får komma hem till mig och kröka eller spela tv-spel eller kolla på film eller nåt, gör vad ni vill för fan! Ni som vet vart jag bor alltså, ni andra kan... Ha tråkigt!

Jag tog bussen till konsum idag, och köpte massa godis för de 500 spänn mamma skänkte mig "ifall att du behöver köpa mat när vi är borta". Köpte lite schampo och annat sånt också, nödvändiga saker alltså... Har köpt en chokladjulkalender! Jag ska räkna ner till december och sen köpa en till, är det inte det den är till för?

Lagade nyss middag med brorsan, inte brille alltså utan min biologiska xD Det var mys, fast han tvingade mig att skära lök, och det svider i ögonen när man gör det, ni vet, så jag tog på mig ett cyklop och hackade lök, funkar skitbra faktiskt! Nu ska jag hitta på nåt kul, det här ska bli den bästa helgen i mitt liv! Haha, eller inte. Näää det här börjar fan likna en såndär vanlig lame svenssonblogg där man skriver vad man gör hela tiden, ajabaja!

Btw, är det farligt att blanda red bull och dextrosol? Får se vad som händer, jag har laddat upp lite nu så jag är speedad som fan!


aja, sug svälj trevlig helg!

de va taskiiigt


Nacka Forum

Jag och brille är på plats i sveriges största köpcentrum, Nacka Forum. Här är vi båda uppväxta. Jag trodde att det bara fanns  en massa tant- och gayaffärer, men jag hade fel, det är helt okej. Dock väldigt stort, man måste liksom gå fram och tillbaka hela tiden och jag har iaf ont i axeln av den jävla dataväskan jag måste släöpa runt på, ful är den också...

Nu ska vi dra hem iaf, solong suckers! ♥

Så äger man kineser


RSS 2.0