dagens knark dagens knark (8)

Alltså jag älskar covers, denna låt rankas absolut som dagens knark, kan inte sluta lyssna på den.


/elli

The evil day

Ja, jag hade faktiskt otur fredagen den 13:e.
Först på morgonen när jag plattade mitt kära lockiga hår. Självklart bränner man sig ju alltid på plattången, det hör liksom till. Vill man vara fin får man lida pin. Men det brukar aldrig göra så ont, som på fredagen den 13:e. Pure pain. Kändes som att det brändes ett litet hål i mitt finger. Jag vrålade till som en galen babian, högt och länge. Sen kändes det lite bättre.

Senare när jag satt på busshållsplatsen hände det igen, oturen slog till.
Jag var vid bussen 5 min innan den gick, bara för att inte missa den, eftersom att bussarna hemifrån mig går en gång i timmen (ja det är fett segt) och jag skulle träffa Danne på centralen, så ville jag ju liksom inte missa den, inte idag. Så när jag sitter där får jag för mig att spela lite spel på mobilen bara för att fördriva tiden. Och vad händer inte då, jo precis bussen kommer. Jag ser i ögonvrån att något stort och rött närmar sig i en hiskelig fart. Jag var ensam på hållplatsen och satt inne i busskuren och "värmde mig" (den är gjort av galler så det var inte direkt varmt & mysigt), så busschauffören skulle antagligen inte se mig. Av sen desperation kastar jag mig ut mot vägen och viftar med armarna. Chaffisen får syn på mig och ser ungefär ut som en vettskrämt apa, han stirrar på mig som hoppar fram, och trycker gasen i botten. Nu kanske ni tror att jag blev påkörd, men inte denna gång, jag missade bara bussen som vanligt. He left me alone in the middle of ingenstans. Så, jag fick helt enkelt gå de 7 kilometrarna(?) in till "centrum". Värsta powerwalken -.-

Kom en timme försent till stan.
Väl på centralen gick jag och smsade med min homie Nicole, då jag ser i ögonvrån någon som börjar gå mot mig. Jag skyndar på. "jävla försäljare som försöker ragga kunder..." tänker jag för mig själv. Men så märker jag att snubben i ögonvrån kastar sig fram mot mig och tar tag i min arm. Jag blir stel av skräck, visste inte vad jag skulle ta mig till. Personen kramar mig och DÅ fattar jag att det är Danne, som skulle överaska mig. skitkul, verkligen ♥

Sagan om ändringen II - Del 2

Tyvärr så finns det ännu bara två delar av Sagan om ändringen 2 ute på youtube. Men vi hoppas på fler klipp från No Entertainment som dom kallar sig.


Sagan om ändringen II - Del 2

Fredag den 13:e

Haft otur än? Jag har inte haft otur ännu. Men det kanske är för att dagen precis har börjat.  Men jag själv har aldrig haft otur på fredag den 13:e men annars så har jag det lite hela tiden känns det som.

För er som inte har något att göra kan ni ju gå och se Fredag den 13:e på bio! Lite horor som jag trodde det stod en gång. Ställde mig och fundera. Undra varför dom skriver att dom har horor i filmen. Men då var jag liten och dum! Här har ni ialla fall en trailer.



Friday the 13th (2009) - The Official Teaser

Sagan fortsätter...

För er läsare som har följt oss sen start så kanske ni minns Sagan om ändringen. Nu har del två kommit och därför visar vi här på wannabepundare första avsnittet av Sagan om ändringen 2. Luta dig tillbaka och njut!


The first mygga

Hela vintern så har det bott en ettrig mygga i mitt rum. Eskil heter den säger vi. Eskil brukar alltid koma fram på natten och surra sådär irriterande precis vid mitt öra, så at man inte kan somna. Men jag är alltid för trött  för att smälla honom. Förutom idag, då hände det något övermäktigt. Eskil flög fram tidigare än vanligt, det valet i hans liv kom att bli det sista. Jag dödade Eskil. YAAAAY första myggan jag smällt i år!


fbd

Älskade läsare

Tack för att ni läser vår blogg. :)


"En superblogg som underhåller"

Ett citat från en av våra läsare som skriver om oss på vår blogg.  Läs inlägget här


Myrsteg

Jag håller på att skriva mitt CV, såhär långt har jag kommit:

"CV -  Ellinor Gunnarsson"

Jag glider omkring i 10 cm klack leriga jeans och en CD spelare

I lördags var det 18årsfest gånger tre, eller middag var det ju. (Grattis Tonie, Jeppe och Linus som jag visst glömde att gratta... :S) Vi satt på byhålans pizzeria och käkade pizza & plankstek. Det var rätt najs, men vid klockan 20 skulle alla plötsligt vidare till krogen. Och det verkade som att det bara var Jag, Gaby och Wofflan som inte skulle med. Vi var doomed att åka hem och kolla på melodifestivalen (DÖDA MIG!). Istället för att följa ödets stig hem så åkte jag hem till Lenas lya och chillade hårt med henne och Marre. Efter mycket skratt och knäppheter skulle jag och Marre ta oss hem.
(Och nu kommer jag till hela poängen:)
Marre och jag var tvunga att gå ner längst en brant stig, full med is och lera. I kolsvart mörker. Jag hade 7 cm klack, fast vi kan låtsas att det var 10 för det kändes som det. Upp var inga problem, man kunde gå bredvid och borra ner klacken i gräset. Men på tillbakavägen var det lite klurigare. När jag nästan var nere vid vägen tappar jag helt plötsligt balansen. För att inte ramla får jag för mig att ställa mig på isen. Det var nog årets sämsta idé. Jag halkar såklart, faller bakåt och tar emot mig med händerna så att jag står i värsta "krabbställningen" och glider förbi Marre resten av biten, typ fyra meter, skrikandes "IIIiiiiiiiiiiiiiihhh!!!" Och hela vägen har jag lyckats hålla rumpan ovanför marken, men nu skrattar jag så mycket att jag är tvungen att sätta mig. PLASK rakt ner i en vattenpöl.


Passande låt?
...Kanke inte riktigt, men tung e den ;)

Klockrent


Snabba cash!

Jag befinner mig i en ekonomisk kris. Jag har egentligen ingen annan att skylla än mig själv, eftersom jag rymmde till Göteborg och där med brände 3000 spänn. MEN nu ska jag alltså samla ihop ca 2000 spänn innan vecka 9, jag tänker göra allt som krävs för att få mina cash. Typ. För jag vill verkligen åka till åre på sportlovet, det skulle vara så sjukt obeskrivligt underbart jävla BRA! Så har ni några tips på hur man snabbt fixar pengar?


Men om någon vänlig själ känner för att skänka pengar så gärna för mig ;D

Romme 09

Bloggarna, alltså vi, var i Romme igår med vår skola. Skit kul! Jag åkte snowoard för första gången på riktigt typ. Ramlade hela tiden men det var det värt! Är typ bäst på att ta mig upp efter ha ramlat nu. Nästan så att jag är uppe innan jag har ramlat. Snowboard är roligare än skidor. Måste tyvärr säga det alla skidåkare.


Elli försöker putta mig men lyckas dock inte rubba brille, stabil som fan!



RSS 2.0