För många kockar...

Nu sitter jag på hotellet här i Miami. Klockan är snart åtta och jag förstår inte varför jag är så himla pigg.

Men igår anlände vi alla fall till en av flygplatserna i Miami och tog våra hyrbilar för att hitta ett hotell. Tre personer satt och sa hur pappa skulle köra fast att ingen hade en aning typ. Mitt i allt håller vi på att krocka. Pappa gör en snygg manöver och lyckas väja för bilen som stod still mitt i vägen. Pjuh!

Ibland blir det verkligen koas när vi ska göra något. Mamma sitter och säger åt pappa att köra långsammare fast här får man inte köra långsammare än trettio på typ en motorväg. Tuff shit!

Jag och syrran blev alla fall kvällens hjältar när vi sa åt mamma att vara tyst och kom på hur man läser kartor i USA. Det är indelat i block och aves med olika nummer. Fast vi lyckades knäcka nöten och kom till slut fram till The Blue - det finaste hotellet jag någonsin bott på.


See ya later!

Miami 2009 - I will be there!

Imorgon tidigt på morgonen så lämnar ett plan med mig ombord Arlanda. Planet går först till London och sen vidare till Miami. Efter en vecka i Miami kommer vi även vara på en kryssning i Caribbean i några dagar. En resa som kommer bli något som jag kan berätta för mina barnbarn.

...och samtidigt som jag är där så kommer jag blogga här i bloggen lite då och då så att ni inte känner er ensamma.


Kätshiiiing


Att hitta nitlotten

Man har precis käkat frukost och tänker att man ska vara snäll och plocka undan påläggen som står framme på bordet. Man tar upp påsen och framför sig har man flera likadana påsar och bara en av dem är den rätta. Dags att lukta sig fram. Allt handlar om att hitta nitlotten - den som luktar äckligast.


I drömmarnas värld

Nu är det dags att skriv a nåt onödigt igen, och eftersom att jag alltid minns mina drömmar så kan jag väl dela med mig av mina två senaste. Kan ju roa någon stackare där ute ;)

Dröm nr 1:

Det hela började med att jag fick hem den senaste ELLE-tidningen, och istället för att få gratisprover på hudkräm och parfym så fick jag två cigaretter och typ 20 kondomer(?), jag var ändå nöjd och la jag ner allt i en liten låda och bar runt på den. Vi skulle nämligen på cykelsemester med familjen, i mitt eget kvarter. Helt plötsligt var Danne där också, och han cyklade på min cykel! Då insåg jag själv cyklade runt på min gamla cykel från trean. När vi rejsade ner för en brant backe började skolbussen jaga oss. För att komma undan den cyklade vi ner i en sjö och simmade tvärs över den med cyklarna på ryggen. På andra sidan sjön låg en skoaffär/restaurang, där beställde vi mat och provade skor. Plötsligt upptäckte jag att min lilla låda med cigg och kondomer (som hade förvandlats till en flaska med knark/gift som låg i en svart handväska av siden) var borta! Jag kände starkt att jag ville ha tillbaka knarket innan den onda kvinnan som ägde skoaffärsrestaurangen förgiftade små barn i Afrika med det. Så jag sprang runt och gömde mig under hus och bakom träd medans hennes soldater sköt mot mig. Fast jag blev inte träffad, jag var ashäftig B-)

Dröm nr 2:
Sen vaknade jag och började drömma en annan dröm. I den drömmen gick jag med min brorsa Daniel och hans tjej Tess, runt i en stad. En bit bort stod en blondin som skulle fota bron vi gick på. Hon börjar högljutt klaga på hur Daniel går och klär sig. Jag blir skitsur på henne, går dit och säger vänligt att hon pratade väldigt högt och vi blev sårade (xD). Hon ler mot mig och säger att hon förstår. Men när vi går vidare så har blondinen sagt till sin morsa att de måste förinta oss. Så medans de andra går in i ett hus i staden så håller blondinen och hennes familj kvar mig för ett litet "snack", dvs dom försökte spöa mig. Men det slutade med att jag högg mamman i magen med något och sprang efter min familj. Mamman blev galen och skrek att hennes son skulle följa efter för att döda mig, och det gjorde han också.

Jag kom in i det första rummet, som påminde mycket om det där rummet som lutar i lustiga huset, och så är det en röd matta på golvet man ska följa och typ räcken eller nåt. Han började spela på sin gitarr, för att "skapa stämning" innan han skulle döda mig. Smart som jag är sjöng jag med till hans spelande, och jag sjöng så vackert att han lät mig leva! xD. Gitarrkillen blev så glad att han gick över på min sida, då blev mamman ännu argare och sprang in efter mig. Vi kom då vidare in i en korridor med en skolklass som skulle på klassresa. "Bra dom kan hjälpa mig att slåss!" tänkte jag och försökte komma in i nästa rum (Det här började likna det där spelet som vi brukade spela på matten i högstadiet, chefrens pyramid hette det, och det går ut på att man ska ta sig från rum till rum genom att svara på frågor och lösa matematiska uppgifter. Fast detta var mer som att överleva döden i varje rum).

I låset till dörren som ledde till nästa rum satt en stor rostig nyckel. Jag lyckades inte vrida den åt rätt håll så att dörren öppnades. I paniken tappade jag nyckeln på golvet, och innan jag vet ordet av så stormade typ 5 tjocka tanter i underkläder in i rummet, och den tjockaste av dem alla; den onda mamman! Klassen på klassresa började genast försöka hjälpa mig att ta kål på tanterna, men dom var så tjocka att dom aldrig dog. Det gick liksom inte att sticka hål på dom. De hade dessutom kniv med sig. Den onda mamman kom fram till mig och började svinga kniven efter mig, eftersom att det enda jag hade till försvar var den rostiga nyckeln så började jag försöka hugga henne med den. Men även hon var för tjock för att dö av en sån liten sak. Några av eleverna lyckades klubba ner henne på marken och jag försökte skära upp halsen på henne med nyckeln. Men... hon var för tjock... Och sen vaknade jag :)

Fattade ni något? Jag gjorde i alla fall inte det.

Dags att uppdatera...

Enjoy :D

Trevlig helg!

d

Jag vet...

...att Barack Hussein Obama kommer bli skjuten och jag visste det innan dig Elli. Tråkigt tycker jag med!


Obama kommer bli skjuten

Jag säger bara det, alla bra människor blir mördade, medans de onda håller sig vid liv. Ingen vågar skjuta the bad guys. Så jag är först med att säga; Obama kommer bli skjuten! Förr eller senare kommer någon patetisk "i love bush"-nazi-redneck mörda stackarn. Det är synd, jag gillar Obama :/

Sista doppet för i år?

Jag har badat. Ute. I havet. Lååååångt ute på Värmdö.


Det gick till ungefär såhär:

1.Gå ut på bryggan, kallt om fötterna, aja, gå vidare.
2.En vinpust blåser nästan ner mig i vattnet (xD)
3.Går fram till stegen (jag fick inte göra bomben för Nina, jag vet inte varför, men hon tar alltid hand om mig så jag gör bara som hon säger :D)
4.Ta ett steg ner mot vattnet. KALLT! Kändes som att stå på is, jag skämtar inte. Det var 4,5 grad i i luften, och i vattnet var det definitivt kallare. Jag har badat i fyragradigt vatten innan, och det var varm i jämförelse med detta.
5.Ta ännu ett steg ner i vattnet. Sitter min fot kvar? Jag vet inte, cant feel it anymore.
6.Doppa rumpan. ÅHFYFAN DET DÄR VA INTE OK
7.Bita ihop och samla luft.
8.Hoppa i vattnet.
9.Skrika som en gris och flyga upp (grisar flyger! ahaha.. kul-.-)


Jag rekomenderar inte detta! Fast jag känner mig lite hurtig ändå med tanke på den här artickeln

RSS 2.0