Hej

Jag tycker att ni antingen kan ge mig ett jobb eller bara en massa pengar, det skulle vara jättesnällt!
Tack på förhand ♥
/elli

Hipp-hipp


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Jag vet med säkra källor att det snöade i Sundsvall igårkväll, norrr om stockholm för er som inte kan nåt. Och idag har det snöat i Hofors, som ligger i södra norrland för er som fortfarande inte kan nåt... Och i Blekinge (som ligger vid skåne, alltså LÅÅÅNGT söderut för er som verkligen inte kan nåt)
DET betyder att Stockholm ligger där emellan, vilket i sin tur betyder att min snö kommer snart! Är jag den enda som vill ha snö? Det betyder ju att hösten äntligen är slut och att det snart är jul!

Något för intressesmurfarna

Sitter och läser på onödiginformation.se, finns mycket man kan lära sig där, tex "Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen." eller kanske "1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot."  ...Sånt som händer.

En annan intressant sak är ju att man kan döda en skorpion genom att hälla vinäger på den, det ska jag testa.


byebye

Brilles themesong!


Sång och musik: Jack
Filmsnuttsgrejs: Elli

Ja, bara för att vi tuffare än er.

Ett mysterium

Asså jag har alltid undrat en sak... Varför äter man altid kakorna fast alla vet att degen är sjukt mycket godare?

Vart kommer han ifrån egentligen?

Jag har löst mysteriet! Många har länge funderat över datakims brytning. Är det engelska? Är det danska? Frågorna som många elever på DesignGymnasiet har ställt. Jag kan stolt berätta att jag har svaret: Han är från Dannmark!
Beviset på min teori finns på hans personliga blogg som jag lyckats komma över tack vare mina goda stalkerkunskaper.
Vi bjussar på denna härliga bild på våran alldeles egna Kim :)

"indata - utdata, ni måste synkronisera!"

#?¤&%!

Jag är fast i en radioskugga på värmdö, i mitt eget hem. Det verkar inte finnas någon täckning här längre... Förut fanns det lite så man iallafall kunde skicka sms när man tryckte in sig i ett hörn (även kallat "telefonhörnet") och fick lite mottagning, men nu finns det aldrig täckning. Jag försökt i en timme, EN TIMME, att skicka ett sms, och det går inte! Tillslut blev jag helt galen och började skrika och slå mobilen i bordet. Damp. Jag kände en stark lust att krossa en fågel med en stor sten. Men istället lugnade jag ner mig och tänkte "åh vad skönt med ett glas iskall apelsinjuice..."  Letade igenom hela köket, ingen juice, vi har alltid juice hemma! Aja, fick väl ta den där gamla colan i kylen då. Coop X-tra cola som smakar plast, avslagen var den också. Vilken bra början på höstlovet! Aja jag får väl ta mig samman, för jag ska på konsert ikväll, kommer bli kul!



puss & kram cp-barn! ♥

...mhm.. jaha.. mm...*tystnad*

Nicole bad mig lägga upp denna, självklart!
...pinsam tystnad?

En typisk engelsman


Efter några dagar i England...

Engelsmän är inte så smarta som dom tror

Reser aldrig engelsmän? Dom snackar skit om alla länder och skitgott om sitt eget land. Jag måste säga att england har noll koll. Vi sitter och hittar på hur mycket som helst om Sverige och dom tror på allt. Till exempel att alla svenskar har en KK som oftast är grannen. Sen att en normal fest i Sverige består av knark och nakna tjejer. Asså om en turist kom fram till mig och sa det hade jag aldrig gått på det.

Sen gör vi massa andra roliga saker men det får ni läsa mer om på min blogg. Klicka här!

Ett inlägg direkt från England. Käääätshiiiing!

En stor, stark och snygg häslning från England


"så enkelt att tillochmed ett barn klarar av det"


Hahah lätt sötaste ungen ju :D
"Avgiftsfritt, tack för det televerket!"


Över till Brille

En hård natt

Sticker till England. Hej då!

Blev ganska chockad när jag tog upp flygbiljetten och det står 23 oktober. Det är ju imorgon tänkte jag och sprang ner till mamma. Jag skulle ju åka på söndag. Men det var mycket riktigt.  På något sätt hade vi bokat fel datum. Oj då! Då blev det bråttom. Nu har jag i alla fall packat pch gjort mig redo för avresa från arlanda klockan 07.05.

Hoppas att ni får det bra hemma i sverige under höstlovet. Jag kommer skriva i den här bloggen men även skriva dagbok på en speciell blogg. Ses där och här. Ha det bra!

Direkt från England: wannabepundare.blogg.se/brille


Kätshiiing!

Tvångsbloggande

Jaha, vad ska man skriva då? Brille har tvingat mig att skriva nåt idag, och jag har inte haft tid förns nu (eller okej egentligen borde jag skriva ett tal och hjältar och plugga till omprovet i idrott o hälsa, som båda är tills imorrn, men det orkar jag faktiskt inte, jag skriter i det helt enkelt och bloggar istället!).

Idag var det Design Day i Sickla, som vanligt den 22a oktober. Jag hoppas att ni alla var där och njöt av modevisningen, chipsen och den fina utställningen, speciellt Mitt och Brilles arbete (och Sannas men hon är ju inte en wannabepundare så hon får sitta i en parantes, sorry Sanna men sånt är livet ;P), nämligen våran trädkoja som vi döpte till "Dass in the Sky". Det består av; ett dött träd, en altan och ett utedass. Allt man behöver alltså.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen sova. Jag hoppas att min kropp börjar gå i sömnen och skriver ett tal åt mig och pluggar på idrotten. När den väl är igång och gör tråkiga saker kan den väl passa på att städa och hitta ett jobb åt mig medans jag sover. Det hade varit ascoolt! Tänk om man hade kunnat bestämma vad man ska göra i sömnen, då hade alla sega släktmiddagar (där btw ALLA pratar finska, utom jag som inte fattar ett skit) varit så mycket mer lockande. Sova - och umgås med gamlingar, SAMTIDIGT! Låter iofs lite smått perverst, om man nu vill. Eh... vi glömmer det...

ANYWAY! Jag ska tipsa alla om att min storebror är grym på att fota, chek him out!
hans blogg
hans bilder
,,,Just do it!


over and out ♥

Ojdå!


En dag utav magi och häftiga stunder

God morgon alla läsare!

Idag är det utställning på DG och jag ska inte ställa ut någonting typ förutom ett skitfult träd som jag, Elli och en annan har skapat med våra bara händer.

Du undrar säkert vad jag menar med rubriken. Det gör jag också! Som bloggare dyker det alltid upp två typer av problem. Vad ska man skriva? Ja, något roligt kanske. Men sen när man har kommit på något att skriva så måste man välja rubrik också. Varför blev jag bloggare? Livet som bloggare är hårt. Blod, svett och tårar. Fast blogga gör man ju heldre än att sitta och göra läxan trots att det är så hårt.

Min priolista:
   1. Kompisar & Flickvännen (om man har en flickvän)
   2. Bloggen, msn och facebook
   3. Jobb om jag skulle ha något
   4. Allt annat
   5. Skolan, läxor och andra saker man måste

Då har ni fått lite personlig information om mig - Brille!


Alex Schulman har lurat mig!

Jag måste vara efter. Det här var tydligen någonting som alla redan visste. Blondinbellas blogg som ligger ute på tusenapor är fejk. Det är Alex Schulman som sitter och driver med mig och alla andra. Haha!

Grattis Alex, du har lyckats att lura mig!


Brille, den lättlurade, avslutar inlägget - Käääätshiing!

Hur en mördare tänker

Kära dagbok igår blev jag mördare!

Japp, igår blev jag det. Det olagliga. Jag blev mördare. Jag mördade en fågel. Fast jag skulle nog inte kalla det mord för det var mer aktiv dödshjälp. Jag satt framför bloggen och kollade statistiken över hur många läsare vi har och då small det till i fönster rutan. Jag gick ut för att kolla hur det gick med fågeln och då låg den där och rykte lite med bena. 
   Jag ropade på syrran och berättade vad som nyss hade hänt och då fick vi idén att vi inte skulle låta den lida och istället döda den. Men av ren lathet orkade jag inte gå och hämta hanskar så jag tog ett stuprör för att ta upp fågeln och lägga den i skogen. Sen tog jag en stor sten och släppte den några gånger tills den blev platt. Det konstiga var att jag inte kända någon smärta över att göra det. Jag skrattade nästan. Jag har mördarnerver känner jag. Watch out!

Sen inatt drömde jag att jag var en mördare med yxa som stod och slog ihjäl människor och njöt av det. Jag måste fan ringa psykologen. Brille har blivit mördare. Hur ska det nu gå med bloggen?

Peace and love from Brille














Konkurrenterna

Jag trodde att vår största konkurrent hade slutat blogga. Men vad händer?Jag hittar blondinbellas blogg på Shulmans 1000apor. Men aa, hon blir vi väll aldrig av med. Men sen har vi konkurrenter som ligger ungefär på samma nivå som oss. Ett exempel på detta odjur är En helt genomtänkt blogg - en blogg som är helt genomtänkt. Men än så länge ledar vi kampen om läsarna. Passa dig blondinbella eller som hon numera vill bli kallad: Isabella!

Nu ska jag försöka få hjälp av datordesignläraren. Tyvärr, har jag ingen mus.

Stay sharp and alert!


favorisering? ;)



Dagens citat
av Rickard, våran datordesignlärare:

"Vi kommer först och främst hjälpa dom med mus"

han menade ju såklart datormus.. eller? :O



Tant VS Mercedes

Snacka om ägd!


Busschaufförer

Igår när jag var påväg hem från skolan hände en underlig grej, ja ni kanske tror att jag drömde men det gjorde jag faktiskt inte. Det som hände var...*trummvirvel* busschauffören var snäll! När jag satt där trött och uttråkad på bussen till slussen börjar plötsligt busschuaffören prata i högtalare. "Godeftermiddag" sen blir han tyst jättelänge och alla i hela bussen  kollar på varandra och undrar vem det var som pratade, tills busschauffören fortsätter: "Nu anländer vi snart till slussen, där kan du byta till tunnelbana och innerstadsbussar.." No shit!? Tell me something i don't know... "Jag hoppas att ni får en fortsatt MYYYSIG eftermiddag..."  Ja han betonade 'mysig' jattemycket. "...Tack för att ni väljer att åka med SL och jag hoppas vi ses igen!" Jag gapade av förvåning! En trevlig busschaufför?! Det händer minsann inte varje dag!

Har ni tänkt på att busschaffisarna ibland brukar le och säga "tack så mycket" när man går på bussen? det är trevligt, inte för at jag brukar svara "ja varsegod!" när jag går på, men ändå. Aja det var ju iallafall trevligt, made my day, kind of...
Nu ska vi ha datordesign, men jag återkommer med roliga filmer, som vanligt ;) smell ya later!

Bloggarnas konversation

Muppar


   "Vad gör du?"
   "Jag..."
   "Förretsen, skriv det i bloggen!"




Så här ser mina och Ellis konversationer ut nu för tiden. Allt kretsar kring bloggen.

Aja, det var allt jag ville säga. Nu ska jag lyssna på en klasskompis som ska redovisa om Romantiken. Varför låter man eleverna redovisa? Man fattar ju ingenting. Vi är inte i skolan för att lära ut jämnfört lärarna.

KLARRY!


Don't drink and drive

Man blir snurring och det kan sluta så här...


Three days

Översättning: Tre dagar

Läsarna börjar försvinna och världen håller på att gå under. Men nu ska vi, bloggare på wannabepundare, rädda världen. Jag såg att vi inte har skrivit i bloggen på tre hela dagar. Vi ber såklart om ursäkt för detta sändningsuppbehåll som skedde. Men nu ska vi inte vara ledsna för det för vi är tillbaka med nya inlägg redan senare idag!

Medan jag är och gymmar för att bli en bättre bloggare så kan ni väll kommentera och svara på frågan... VARFÖR LÄSTE NI INTE VÅR BLOGG UNDER DESSA TRE DAGAR? Grrr...

Nu över till soffan. Kätshiiing!

The Hakman


Kvinnan som vill väga 7 Brille

Aftonbladet skriver om den enorma kvinnan som väger 285 kg. Men hon känner sig trots det misslyckad!  Hon vill väga sju brille - 450 kg. Vem fan vill väga nästan ett haöft ton? Hon vill det för att slå världsrekord.


Artikeln på aftonbladet.se


favritlåten


The Ultimate Showdown!


En gammal goding :D

Moppepojkar


Finn ett rätt!


 
Vad är det som är händer på bilden? En ledtråd... Nej, det får du inte.

Är du beroende av vår blogg?

"Med hjälp av Bloggkoll kan du hålla koll på ditt begär."

Vår blogg finns nu på bloggkoll.se! Där kan du hålla koll på dina favoritbloggar - som våran. Antingen klickar du på länken nedan eller på en av "följ bloggen"-skyltarna som finns i sidomenyn för att lägga till oss på Bloggkoll.se.

Gå till Bloggkoll.se


streetart

Diggar verkligen detta, så klockrent!
Här är lite skön streetart från bla Banksy, en känd streetartare eller vad det nu kan kallas ;)


"Laugh now, But one day we will meat at mcDonalds"

kolla även:
woostercollective
streetsy
global graphica

Dagen tips!


Shemale?


Nick Pitera - A Whole New World

Kanske ett gammalt klipp som redan är känt men vafan - han är grymt bra!

Idol - Jesper ställs inför rätta

Aftonbladets stora nyhetsrubrik handlar om en fråga som var lite väl vågad... Enligt vissa i alla fall. Jag tycker att det är bra Katrin Zytomierska ställer sådana frågor som många tittare säkert frågat sig själva. Liksom vem bryr sig om hur det känns att åka ur idol - alla vet att det känns bajs. Frågan "Är Jesper inte lite väl bögig?" som Katrin ställde till Anders Bagge är väll en grymt bra fråga. Både rolig och intressant. Plus att Jesper nu har chansen att försvara sig. 

Katrin Zytomierska får pluspoäng! 


Aftonbladets artikel


shit....



en kille som försöker ta livet av sig :S

WHOOT WHOOT



Tack Tonie för klippet! :D

Luuk hoppar av Melodifestivalen

Tåget har lämnat perrongen. Fan vad skönt! Det var på tiden.


Artikeln på aftonbladet.se


Fortsättning följer...



Sagan om ändringen - Del 2

Det som ska förändra världen

Igår kom vi på något genialt. Någonting som skulle förändra världen. Något ingen annan tidigare prövat. Ett expriment som bara kan gå bra. I kampen mot terrorism. I kampen mot mobbing i svenska skolor. Nu händer det...

Dagens Youtube!

"Vad fan är dagens youtube?"
Dagens YouTube handlar om att vi lägger ut en eller flera dagens youtube varje dag. Läs i menyn till höger och hitta länken till Dagens Youtube för att se alla på en och samma gång.


RÖSTA!

Nu tycker jag att den där bilden är ganska dålig, man ser ju bara en grå tröja, MEN bögtröjan är så mycket mer än bara en grå tröja!
Tycker ni att en tajt grovstickad kofta är bögig?
Rösta här!

Brilles tröja för att fylla väskan

"Jag tycker inte att den är bögig. Den är fin."


Min tröja




i'm hyper today 8-)


Svensk dampar på tennisbana



Johan Björkman säger bara vad han tycker. Han kanske tycker att linjedomaren är ett luder? Eller vem vet linjedomaren kanske är ett luder. Vem vet...

Tack Charles för klippet.

Hur känns det efter en dag som bloggare?

"Jo, tack, det känns bra"

Efter att ha varit bloggare på bloggen en dag känns det det riktigt bra. Vi hade totalt 34 unika besökare igår. Alltid något! Vi satsar på att få fler läsare idag under dagen. Det var allt från Brille - över till soffan.

EXTRA! Elli beroende igen?

 Brille avslöjar Elli som visar sig tagit något och det är inte första gången. Brille berättar hur hon sniffade en stor mängd och sedan tagit en bild och skickat till honom.

Idag under skoltid tas en bild och skickas till Brille, bloggare på wannabepundare.blogg.se. Det visar sig vara en bild där Elli, efter att ha sniffat något vitt, ha råkat ta en bild och skickat. Det är fortfarande oklart vad det är för vitt, enligt bloggaren. Men en sak är klar. Något har hon sniffat.

Elli är nu misstänk för drogmissbruk av hennes vänner och kommer att förhöras imorgon. Brille berättar att det är inte första gången något sådant här händer och det kommer säkert hända igen.


"Oj då!" säger Elli efter att sniffat den mängden vitt pulver som avslöjer henne och Brille brister ut i skratt. "Det händer hela tiden. Men vad gör det om hundra år!"



Bilden som avslöjar Elli.


Rektor avslöjad



I vissa lådor på DG kan man hitta... en Hitler? Rektorn är avslöjad. Visste att hon var nazist!

Fel!

Vafan min bögtröja är inte v-ringad! Ville bara säga det.

Bilden kommer när en person har tagit en kamera och fotat tröjan.


POP!

Brille har en alldeles för stor väska, därför måste han ha en kofta i väskan hela tiden så att det inte blir för pösig. även kallad "Bögtröjan", eftersom att det är en typisk grån, grovstickad, v-ringad bögkofta. (jag fick just veta att den är köpt på filippa K!!!!!) :D bild kommer
Det luktar brända popcorn här, jag tror att brilles majshjärna blev lite för varm när han skulle göra en pingvin i 3D...

Sagan om ändringen


Jaha då var det dags igen...

...Att bli pundare! Just nu sitter vi i skolan och häller i oss extacy (AKA dextrosol) medans vi lyssnar på vår rektor Margret som pratar om lördagens nollning, hon fnissar lite och ba "ja hihih ni ska veta att det händer galna saker även när man inte är i er ålder" jaha ok, fest-Margret! Tack för infot men sånt vill man inte veta... Får bilder i huvudet av margret och VD:n Björn som festar tillsammans. Dom har ju varit gifta en gång i tiden.. Obehagligt att behöva föreställa sig....

RSS 2.0